• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • Maart 2010

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

Maart 2010

| Dico van Toor

| Quindici

Download het menu van Maart 2010 als Pdf

Twents menu


Carpaccio van neagelhoalt en bruschetta met Twentse plaatham

voorgerecht

Bereiding Maak een dressing van de olie, balsamico en wat peper en zout. Meng de dressing door de veldsla (vlak voor het uitserveren). De carpaccio van naegelholt wordt gesneden aangeleverd. Zie voor de opmaak onderaan het recept. Sij het Twentse... Bericht bekijken


Twentse meerval in twaalf-apostelensoep

soep

Bereiding Snij alle groenten in kleine blokjes.Smelt de boter in een soeppan en fruit daarin de bacon (of spek) en de helft van alle groenten samen met de laurier en de foelie en alle linzen. Blus de groenten af met... Bericht bekijken


Dinkeldalrund Ribeye met Stroganoffsaus, rozemarijnaardappelen en pomodoro

hoofdgerecht

Bereiding Ribeye Braad de met peper en zout gekruide ribeye in een flinke klont hete boter aan alle kanten aan. Neem de ribeye vervolgens uit de pan en blus de pan af met wat rode wijn. Bewaar dit voor de... Bericht bekijken


Crème brûlée van epoisse, sorbetijs van appel, krentenwegge wentelteefje en Enschedees kruidenbitterroom

nagerecht

Bereiding Crème brûlée Verwarm de melk licht. Snij de epoisse in kleine stukjes en roer deze, samen met de gelatine, het zout en de eierdooiers, door de melk. Zeef (indien nodig) de massa en verdeel het over ovenvaste schaaltjes. Plaats... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8