Lidmaatschap

Het lidmaatschap is opengesteld voor iedereen. Elk lid kan iemand, na toestemming van de betreffende Chef de Fourneau, introduceren op een kookavond.

Een introducé wordt ingeschreven in het gastenboek. In dat boek wordt ook aangetekend of het meekoken geschiedt als gast of dat het een voorgenomen lidmaatschap betreft. In het laatste geval gelden er bepaalde regels alvorens men lid kan worden van de vereniging. Zie hiervoor het Huishoudelijk Reglement. Degene die lid wil worden en heeft voldaan aan de daarvoor bestemde regels dient de Apprentie-proef af te leggen. Vanaf de dag dat men aangenomen is als lid, ook al heeft men de Apprentie-proef nog niet afgelegd, kan men de kookschort (dames) dragen of het kokspak (heren).

Aanmeldingsprocedure

Elk lid van een kookgroep kan, met toestemming van de Chef de Forneau, iemand uitnodigen om mee te koken. Voorts is het mogelijk zich te richten tot het bestuur teneinde een kookavond te kunnen meemaken. Het bestuur zal dan een groep benaderen. Dit houdt niet in dat men dan vanzelfsprekend lid kan worden. Voor een lidmaatschap gelden bovengenoemde regels.

Het aanmeld formulier en meer info mbt het lidmaatschap is te vinden op deze pagina: Aanmelding

Voor de volledigheid ook info mbt opzeggen lidmaatschap: Opzegging lidmaatschap