• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • September 2014

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelding
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • Apprenti-Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Fotoalbum
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (afgeschermd)
  • Lustrum
  • Contact

September 2014

| Ans Guns

| Les Kokettes

Download het menu van September 2014 als Pdf


Taartje van kreeft, Poire Williams, knolselderij en vanille-crème

Voorgerecht

Kreeft Breng een grote pan met flink wat zout aan de kook. Laat de kreeften met de kop naar beneden in het kokende water zakken. Houd het water aan de kook en kook de kreeften gedurende 2 minuten op hoog... Bericht bekijken


Velouté van eekhoorntjesbrood met een crosstini met truffeltapenade

Tussengerecht

Kippenbouillon Snijd de groenten fijn. Breng 3 ltr. water ad kook. Voeg de fijngesneden groenten en kruiden toe en laat 3 uur trekken. Zeef en ontvet de bouillon en laat tot 2 ltr. inkoken. Eekhoorntjesbrood Eekhoorntjesbrood in een beetje warm... Bericht bekijken


Magret de canard met bramensaus, tarte tatin van sjalot en mini-paksoy Shanghai

Hoofdgerecht

Eendenborst Verwarm de oven op 85°C. Maak de eendenborsten schoon door eventuele zeentjes weg te snijden. Snijd het vet van de filets tot aan het vlees kruislings inruiten van 3 mm.  Pluk de tijmblaadjes (6 eetl) en snijd ze fijn. Bestrooi... Bericht bekijken


Krokantjes van ananas en basilicum met roze-peperijs en ananassalade

Nagerecht

IJs Breng voor het ijs de melk, slagroom en suiker langzaam aan de kook tot de suiker is opgelost. Roer de eidooiers even door elkaar en giet de warme vloeistof al roerend langzaam bij de dooiers. Bind de massa tot 80°C.... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
06 81 40 65 99

Bedrijfsinfo

tel. 053 435 61 68
secretariaat@sdge.nl
KvK 40073631

Links

Sitemap
Impressum

Copyright © 2023 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8