Parmezaan kletskopjes met geitenkaasmousse

amuse


Bereiding

Kletskopjes

Warm de oven voor tot 160 graden. Rasp de Parmezaanse kaas. Plaats een ring van 6 cm op een siliconenmatje en doe een eetlepel geraspte kaas in de ring. Verspreid de kaas met je vinger in de ring. Bak 8 à 10 minuten in een oven van 160 graden goudbruin. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen.

Geitenkaasmousse

Doe de geitenkaas in de Magimix en draai tot het zacht is. Voeg de slagroom toe en draai verder tot een zachte mousse is ontstaan. Roer de gesneden peterselie erdoor en breng op smaak met zout en peper. Doe de massa over in een spuitzak met kartelmond.

Uitserveren

Verdeel de mousse over de kletskopjes. Garneer het gerecht met de gesneden bieslook.

Ingrediënten

Kletskopjes

  • 500 g Parmezaanse kaas

Geitenkaasmousse

  • 300 g geitenkaas naturel (Zuivelhoeve)
  • 8 el slagroom
  • 2 el platte peterselie

Uitserveren

  • 2 el gesneden bieslook