Snoekbaarssoufflé met balsamicobotersaus
voorgerecht
Bereiding De soufflé Draai de snoekbaarsfilet door een vleesmolen die voorzien is van een fijne plaat. Vang het vlees op in de mengkom van een foodprocessor. Voeg de eiwitten toe en draai het mengsel tot een fijne massa. Wrijf de... Bericht bekijken
Courgettesoep met aardappelsoesjes
soep
Bereiding Bouillon Bereid met alle ingrediënten de bouillon die op een laag vuur gedurende 4 uren op een laag vuur getrokken wordt. De bouillon zeven, afkoelen en ontvetten. Draai uit beide courgettes met een pomme-parisienne boor 45 gele en 45... Bericht bekijken
Lamskoteletten in porcinikorst met munt-erwtenpuree
hoofdgerecht
Bereiding lamskoteletten Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius. Maal de porcini samen met de bloem in een kleine keukenmachine of gebruik een vijzel. Meng er zout en peper door en schep de poeder op een bord.Snijd van elk... Bericht bekijken
Citroen-portijs met moscato d ´Astisabayon amarena kersen
nagerecht
Bereiding Ijs Los de suiker op in het citroensap in een steelpan en laat afkoelen breng daarna het mengsel over in de ijsmachine. Voeg port toe als ijsproces begint en voeg daarna ook de losgeklopte eiwit toe.Serveer met de amarena... Bericht bekijken