Terrine van zalm en coquilles met kuit op een bedje van papaja
voorgerecht
Bereiding Pureer de zalm en coquilles met kuit in een keukenmachine tot een glad mengsel. Verwijder de zaadlijsten van de rode pepertjes en hak de pepertjes fijn. Pers de twee tenen knoflook. En rasp van de limoen twee el schil.... Bericht bekijken
Witlofcremesoep met gorgonzola en walnoot
soep
Bereiding Maak een basisbouillon van kip. Spoel een soepkip af en snijd in stukken. Snij ook de wortels, ui en bleekselderij in stukken. Zet de kip op met 3 liter water en de in stukken gesneden wortel, ui en bleekselderij.... Bericht bekijken
Kreeft met gruyeresaus, basmatirijst en wilde spinazie
hoofdgerecht
Bereiding Zet een grote pan met 6 liter water en 100 gram zout op en breng aan de kook. Laat de temperatuur van het water iets teruglopen en doe dan niet meer dan 2 kreeften tegelijk in het water. Pak... Bericht bekijken
Dessert van appelgelei, kwarkyoghurtsorbet en basilicumschuim
nagerecht
Bereiding Appelgelei Breng een pan water aan de kook. Verwijder ondertussen de klokhuizen van de appels en snijd ze in achten. Dompel de stukjes appel 5 seconden in kokend water, haal ze uit het kokende water en laat de appelpartjes... Bericht bekijken