• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • Februari 2010

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

Februari 2010

| Tant de Bruit

Download het menu van Februari 2010 als Pdf


Terrine van zalm en coquilles met kuit op een bedje van papaja

voorgerecht

Bereiding Pureer de zalm en coquilles met kuit in een keukenmachine tot een glad mengsel. Verwijder de zaadlijsten van de rode pepertjes en hak de pepertjes fijn. Pers de twee tenen knoflook. En rasp van de limoen twee el schil.... Bericht bekijken


Witlofcremesoep met gorgonzola en walnoot

soep

Bereiding  Maak een basisbouillon van kip. Spoel een soepkip af en snijd in stukken. Snij ook de wortels, ui en bleekselderij in stukken. Zet de kip op met 3 liter water en de in stukken gesneden wortel, ui en bleekselderij.... Bericht bekijken


Kreeft met gruyeresaus, basmatirijst en wilde spinazie

hoofdgerecht

Bereiding  Zet een grote pan met 6 liter water en 100 gram zout op en breng aan de kook. Laat de temperatuur van het water iets teruglopen en doe dan niet meer dan 2 kreeften tegelijk in het water. Pak... Bericht bekijken


Dessert van appelgelei, kwarkyoghurtsorbet en basilicumschuim

nagerecht

Bereiding Appelgelei Breng een pan water aan de kook. Verwijder ondertussen de klokhuizen van de appels en snijd ze in achten. Dompel de stukjes appel 5 seconden in kokend water, haal ze uit het kokende water en laat de appelpartjes... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8