BURGER VAN ZEEBAARS OP PROVENCAALSE GROENTES

voorgerecht

Bereiding De filets kruiden(peper/zout) en met iets meel bestuiven en in een pan met olijfolie op de huid aanbakken.Daarna op een bakplaat met boter tijm en rozemarijn.Het brood in zeer dunne plakken(2 p.p) snijden en kort onder desalamander roosteren en... Bericht bekijken


KREEFTEN SOEP MET PERNOD ROOM

soep

Bereiding Druk met de scherpe achterkant van een mes de delen van de kreeft door midden.Haal uit enkele grote scharen of de staart wat vlees en bewaar dit in een beetje cognac voor later in de soep.Doe de olie in... Bericht bekijken


KALFSFILET IN CACAO OP EEN COMPOTE VAN RABARBER EN SJALOTTEN

hoofdgerecht

Bereiding Het vlees flink zout en peper. Vervolgens wentelen in de cacaopoeder en in hete pan met boter kort en rustig dichtschroeien (cacao niet verbranden, anders wordt het bitter).Pan met boter bewaren en vlees laten afkoelen.                                                                                 Sjalotten in de lengte in... Bericht bekijken