• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • Juni 2017

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

Juni 2017

| Mirjam Hobbelink

| Dames 3

Download het menu van Juni 2017 als Pdf

Samengesteld door: Lide Jannink, Gusta de Kleine, Colette Rijk, Mirjam Hobbelink.


Dorade, in tempura gefrituurde langoustine,kruidenroom

voorgerecht

Bereiding De dorade Fileer de dorades zodat er 16 filets ontstaan. Controleer goed op graten. (Graten gaan naar het tussengerecht). Zet tot gebruik weg in de koeling. De komkommer Schil de komkommer.Verwijder de zaadjes en snijd de komkommer in stukjes van... Bericht bekijken


Asperges met briochebroodje, Kalfszwezerik en Nantua saus

tussengerecht

Bereiding VUL DE SOUS VIDE MET WARM WATER EN STEL IN OP 85°C  De asperges Schil de asperges en plaats er 9 naast elkaar in een sousvide vacumeer zak. Voeg een eetlepel boter toe per sousvide kookzak . Gaar op... Bericht bekijken


Diamant haas met groenten ,sjalotten en een polenta bolletje

hoofdgerecht

Bereiding De spitskoolcreme Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook ze in circa 20 minuten gaar.Halveer de spitskool en snijd in grove stukken. Blancheer de kool circa 2 minuten in kokend water met zout. Giet op een zeef... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8