• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • Mei 2013

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

Mei 2013

| Ginet Carleer

| Les A-muzes

Download het menu van Mei 2013 als Pdf


Ceviche van jonge makreel met salade van quinoa, grapefruit, Salty Fingers en krokante pijlstaartinktvis

Voorgerecht

Bereiding Makreel Fileer de makreel, verwijder de graatjes. Leg de filets zij aan zij in een platte schaal. Pers 4 grapefruits. Rasp de schil van de citroenen en pers het sap er uit. Haal uit de overige 4 grapefruits de partjes. Voeg het... Bericht bekijken


Asperges, crème van groene erwtjes, salade van tuinbonen en een roereitje

tussengerecht

Bereiding Asperges Schil de asperges, snijd 3 cm van het uiteinde af snijd vanaf de kop 16 asperges op 6 cm, 16 asperges op 7 cm en 16 asperges op 8 cm lang. (de rest van de asperges naar het... Bericht bekijken


Kreeft met asperges, kippenhaasjes en bladzuring

hoofdgerecht

Bereiding Kreeften Breng een grote pan met water en met een snufje cayennepeper en laurier aan de kook. Gaar 2 kreeften tegelijk gedurende 6 minuten in het kokende water. Haal uit het water. Kook de overige kreeften. Laat even afkoelen en haal... Bericht bekijken


Krokante cilinders van yoghurt met crème van banaan, honingroomijs, mueslicrumble en een “eidooier” van mango

nagerecht

Bereiding Honingijs Breng de room, de melk, de honing en het zout aan de kook. Giet dit hete mengsel over de losgeklopte eidooiers en gaar voorzichtig al roerend tot 85 graden op een zacht vuur. Laat afkoelen en draai tot ijs.... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8