• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • November 2010

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

November 2010

| Ans Guns

| Les Kokettes

Download het menu van November 2010 als Pdf


Rouleau van Coppa di Parma en eendenlever, pittige appelgelei, pompoen en krokant Kletzenbrot

voorgerecht

Bereiding Leg de dungesneden Coppa de Parma op slagers- folie en beleg met de dungesneden iets aangevroren eendenlever. Maal er iets peper over.Leg er een vel folie op en rol lichtjes aan met een deegroller. Leg de rol op 2... Bericht bekijken


Op zeer lage temperatuur gegaarde zalm met champagneroom, salade van zuurkool, komijnkoekjes en gegrilde appel en knolselderij.

tussengerecht

Bereiding Oventemp. 50 gr.C bordenwarmer op 70 gr. C. De zalm in blokjes snijden van 2,5 cm. Bestrooien met zeezout en zwarte peper ( 5 bl. per pers). Verwarm de olijfolie op 50 graden en voeg steranijs, laurier, en citroenschil toe. Leg... Bericht bekijken


Gebraden hertenfilet met sinaasappelkaantjes, schorseneren en eigen jus met citroengeranium

hoofdgerecht

Bereiding Begin met de schorseneren. Was de schorseneren en leg ze direct in een bak met koud water en een scheut azijn. De schorseneren beetgaar koken (ong. 10 min.) in water met een scheut melk en zout. Als ze beetgaar... Bericht bekijken


Cornetto’s van brickdeeg met mousse van witte chocolade met lavendel, karamel van gecondenseerde melk en een sorbet van framboos

nagerecht

Bereiding Zet het ongeopende blikje gecondenseerde melk helemaal onderin een pan in een pan water en kook deze zachtjes ongeveer 2 uur. Zorg dat het blikje constant onder water blijft. Hierna af laten koelen, alvorens het blikje te openen (het... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8