Amuse – Champignon geitenkaas

Voorgerecht

Maak de champignons schoon . Verhit wat olijfolie met de fijn geperste knoflook en bak hierin de champignons wat aan Snij de rucola fijn en verdeel dit over de amuselepels Verwarm de oven op 180 grC Meng de geitenkaas met... Bericht bekijken


Burrata in Foglia – kaviaar – avocado

Voorgerecht

Aardappel zalf Schil de aardappelen en spoel ze goed af met water. Kook de aardappelen gaar met ruim Inca Salt. Doe de aardappels in een vergiet, bewaar het kookvocht, stoom ze goed droog. Wrijf ze door een zeef, voeg de... Bericht bekijken


Pompoensoep – Eendenborst – Appelschuim

Tussengerecht

De pompoensoep Snipper de ui, schrap de wortel en snijd in kleine stukjes. Schil de pompoen en snijd in kleine stukken. Rasp de gemberwortel en kneus de sereh. Rasp verse nootmuskaat (1/2 theelepel). Fruit de ui 5 minuten in de... Bericht bekijken