Aubergine met Griekse Yoghurt

amuse

Bereiding Snij de aubergine in 1,5 cm dikke plakken. Bestrijk de schijven aan de onderzijde met iets olijfolie en aan de bovenzijde royaal met een mengsel van olijfolie, knoflook ,wat fijn zeezout en zwarte peper. Leg ze op een rooster... Bericht bekijken


Velouté van oesters

tussengerecht

Bereiding Open de oesters, vang al het vocht op in een schaal. Leg de oesters in dit vocht. Plaats tot gebruik in de koelkast. Kook de wijn in tot 2 dl. Kook de room in tot de helft. Voeg deze twee vloeistoffen... Bericht bekijken


Zabaglione met limoncello, papier de banane

Nagerecht

Zabaglione Week de gelatine in koud water. Verwarm de limoncello zodat de gelatine zich hierin kan oplossen. Laat dit wat afkoelen. Klop de eierdooiers met de suiker au bain marie en voeg geleidelijk de limoncello toe. Blijf kloppen tot er... Bericht bekijken