Sandwich van tonijn en langoustines met chaud-froid van gepocheerde oesters.
Voorgerecht
Bereiding Spoel de visgraten onder de koude kraan. Smoor de groenten kort in de boter, voeg de graten toe en laat deze even meegaren. Blus af met de witte wijn en voeg 2 liter water toe. Gekneusde peperkorrels en de... Bericht bekijken
Tomaat met geitenkaas in tempurabeslag, met meiknol in groentebouillon
Tussengerecht
Gedroogde tomaten Ontvel de tomaten. Snijd ze in vieren en verwijder het zaad. Bestrijk een bakplaat (bakpapier) met olie, bestrooi de plaat licht met peper en zout en leg er de tomatenstukjes op. Hak de tijm zeer fijn, strooi de... Bericht bekijken
Lamsrug in filodeeg met wittebonenpuree en garnituur
Hoofdgerecht
Broodkruim Stevig wit brood, zoals boerenbrood. Snij de korsten van de sneden wit brood. Scheur of snij het eventueel in stukjes. Bak ze op een rooster circa 30 minuten in een op 150°C voorverwarmde oven tot de sneden krokant zijn.... Bericht bekijken
Nogaparfait met passiesorbet en sinaasappelsalade
Nagerecht
maak de nogagalettes in 4 sessies van 4 keer 25 gram geschaafde amandelen 50 gram kristalsuiker 40 gram glucosestroop) Leg de amandelen op een bakplaat en bak ze lichtbruin in een oven van 180°C. Kook de kristalsuiker en glucosestroop op... Bericht bekijken