• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • April 2016

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

April 2016

| Ans Guns

| Les Kokettes

Download het menu van April 2016 als Pdf


Lasagne van tonijn en kalfshaas met een crème van truffel en een frisse beurre blanche

voorgerecht

Bereiding: Kalfshaas Oven op 80 gr. geen stoom. Braad de kalfshaas mooi bruin aan alle kanten. Bestrooi met peper en zout. Leg de kalfshaas in de oven en gaar hem tot een kerntemperatuur van 50 gr. Laat afkoelen. Gelei van geroosterde paprika... Bericht bekijken


Wortelsoep, gekleurde worteltjes, bulgur, kokkels en dragon

tussengerecht

Bereiding Maak de bleekselderij en de sjalot schoon en rits de tijm. Zet bleekselderij, sjalot en tijm aan in de zonnebloemolie. Voeg op hoog vuur de kokkels toe en bak even mee. Blus af met de witte wijn en plaats... Bericht bekijken


Mulfilets op een bedje van venkelmousseline , vissaus en een makreelsabayon en krokante venkel

Hoofdgerecht

Bereiding Visbouilon Spoel de graten schoon. Snijd de schoongemaakte groenten in stukjes en laat ze in de olijfolie zachtjes smoren. Doe er de in stukken gehakte visgraten bij. Smoor even mee. Voeg de witte wijn en het water toe en breng... Bericht bekijken


Flensjes gevuld met sinaasappelsoufflé en warme sinaasappelcompote

nagerecht

Bereiding Flensjesbeslag Schraap het merg uit de vanillestokjes. ( bewaar de stokjes voor het banketbakkersroom). Meng bloem, vanillemerg, zout en suiker met de eieren. Roer het beslag glad met 1/3 van de melk. Voeg daarna de resterende melk en de room... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8