• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • Februari 2012

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

Februari 2012

| Joel Lammerink

| Cuisineuf

Download het menu van Februari 2012 als Pdf


Lichtgebonden peren waterkerssoep met stilton-croûtons

soep

Bereiding Kippenbouillon Hak de uien met schil in vieren. Snijd de wortels grof, snijd de bleekselderij met het groen er aan grof. Doe alles in een pan en fruit aan. Voeg de soepkip en 3 liter water toe en breng... Bericht bekijken


Tartaar van kogelbiefstuk, avocado’s en truffelmayonaise

tussengerecht

Bereiding Snijd en hak de biefstuk zeer fijn. Breng op smaak met zout, peper en 1 dessertlepel tabasco. Concassé Dep de zongedroogde tomaten droog met keukenpapier. Hak de tomaten samen met de augurken, de uien en de bieslook fijn. Meng... Bericht bekijken


Zeeduivel met garnalenkroketten, schorseneren en 2 kleuren paprikasaus

hoofdgerecht

Bereiding Ontvlies de zeeduivelfilets. Kruid de zeeduivelfilets met peper en zout. Bak ze in een koekenpan met olijfolie en boter vlak voor het uitserveren gaar. Oesters Haal 30 oesters uit de schelp en paneer ze in losgeklopt eiwit en panko (doe... Bericht bekijken


Koffieijs met in cognac gewelde rozijnen en mangocrème

nagerecht

Bereiding Mangocrème Halveer voor de crème de mango’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schillen. Maak er in de mixer een gladde puree van. Week het gelatineblaadje in ruim koud water. Verwarm 5 eetlepels water en los... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8