Aubergine en geitenkaas

voorgerecht

De aubergines Snijd 1 aubergine in de breedte in dunne plakken met behulp van de snijmachine (stand 3,5). Besprenkel met olijfolie, zout, peper en suiker en droog in de oven op bakpapier op 150°C gedurende 15 minuten. Hak de knoflook... Bericht bekijken


Ossobuco alla milanese met risotto milanese

Hoofdgerecht

Bereiding Bind touw rond de schenkels zodat het vlees vast blijft zitten en bestrooi ze met gekruide bloem. Verhit de olie, de boter en knoflook in een grote tefal–bakpan.. Braad de schenkels aan. Bewaar deze pan met de aanbaksels voor... Bericht bekijken


Tiramisu met espressosorbet

Nagerecht

Bodem Verwarm de oven voor op 160 gr. C. Klop de eieren stijf met de suiker. Spatel de bloem erdoor. Bestrijk een vierkante bakvorm met boter, beleg met vetvrij papier en vet hem licht in met wat boter. Doe het... Bericht bekijken