• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • Maart 2014

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

Maart 2014

| Mirjam Hobbelink

| Dames 3

Download het menu van Maart 2014 als Pdf


Zeebaars met knolselderijgarnituur en spitskoolvariatie

Gedroogd spitskoolblad Snijd uit de buitenste bladeren 16 rondjes met een diameter van 3 cm, blancheer deze kort in kokend water waar bakpoeder aan toegevoegd is om de groene kleur te behouden. Laat ze 60 minuten drogen in een stille... Bericht bekijken


Ossenstaartconsommé met gevulde kaassoesjes

Soep

Bouillon Bereiding 1 dag van te voren thuis. Verwarm de oven op 200 °C. Leg de ossenstaart in een braadslede en kleur in de oven in ca. 30 minuten mooi bruin. Doe de ossenstaart in een hoge pan, schenk het... Bericht bekijken


Kalfsoester met gekruide saus en een groentechartreuse

Hoofdgerecht

Kalfsoesters De kalfsoesters aan beide kanten 2 minuten aanbraden, wegzetten onder alufolie en voor het uitserveren de oesters 10 minuten in een oven van 160 °C zetten Gekruide saus Deglaceer de bakpan van de oesters met de kalfsbouillon, voeg de... Bericht bekijken


Saffraanpeer met wijnsabayon, yoghurtmousse en een cheesecake bonbon

Nagerecht

Yoghurtmousse Breng de yoghurt over in een doek, bind deze dicht en hang deze direct op aan het begin van de kookavond. Laat minstens 2 uur uitlekken. Meng de hangop met de limoncello. Sla de slagroom met 60 gram suiker stijf... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8