• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • September 2017

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

September 2017

| Rietje Roux/Ada Vaneker/Agelica Keereweer

| Tant de Bruit

Download het menu van September 2017 als Pdf


Coquilles Saint Jacques met drie bereidingen van komkommer en lauwwarme oestermayonaise

voorgerecht

Voor de marshmallow Komkommers niet schillen. Pureer 1 ½ komkommer in de keukenmachine en wrijf deze door een fijne zeef. Week de gelatine in koud water tot deze zacht is. Verwarm 2 dl komkommersap met de suiker, los daarin de... Bericht bekijken


Ravioli van Parelhoen op een bedje van courgette met truffelroomsaus

tussengerecht

Bereiding Voor het pastadeeg Maak het deeg voor de ravioli in 2 porties: Zeef de helft van de bloem met een snufje zout boven het werkblad en vorm er een bergje van. Maak in het midden een kuiltje enbreek 4... Bericht bekijken


Carpaccio van de chateaubriand op pastinaakzalf met torentjes van knolselderij, uiencompote, enoki en shiitakes

hoofdgerecht

Bereiding Voor de Chateaubriand De Chateaubriand in plakken van 1 cm dik snijden. De plakken bedekken met plastic folie en met een steelpan plat slaan tot gewenste dikte, ong. 2 á 3 millimeter. Bestrooi de plakken met peper en zout.... Bericht bekijken


Kaneelbavarois met pistachevulling, tartaar van vijgen en rode port met biscuit en balsamico roomijs

nagerecht

Bereiding Beginnen met het balsamico roomijs. Voor het balsamico roomijs Zet de slagroom en de melk op. Klop de eidooiers met de suiker luchtig en giet de kokende slagroom en melk in een straaltje op de eidooiers. Doe hier de... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8