• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • November 2011

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

November 2011

| Ginet Carleer

| Les A-muzes

Download het menu van November 2011 als Pdf


Pittige tartaar van rundvlees, mousse van gerookte makreel, basilicummayonaise en oude Goudse kaas

voorgerecht

Bereiding Begin met het maken van de mousse. Eventueel de kippenbouillon thuis maken. Kippenbouillon Breng het water met de kip aan de kook. Laat even doorkoken en schuim goed af.Was en snijd de groenten in grove stukken. Voeg de groenten, de... Bericht bekijken


Cannelloni van zeetong en lardo, Leerdammer kaas en mousse van gerookte paling

tussengerecht

Bereiding Cannelloni van zeetong Fileer de zeetongen. ( in 4 filets per zeetong)Snijd de Leerdammer kaas in repen die net zo breed zijn als de tongfilet. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Haal de blaadjes basilicum van de steeltjes, scheur deze klein. Leg... Bericht bekijken


Gebraden hazenrug met kweepeer, gefrituurde polenta en jus van Madeira.

hoofdgerecht

Bereiding Hazenrug Snijd de hazenrugfilet van het karkas en verwijder de vliezen. Bestrooi met peper en zout en bak vlak voor het uitserveren de filets in een scheutje olie en met klontje boter mooi rosé. Madeirajus De karkassen in een... Bericht bekijken


Soufflé van mandarijn met spaghetti van koffie, segmenten van mandarijn en speculaasroomijs

nagerecht

Bereiding Speculaasroomijs Breng suiker, room, het vanillemerg en de melk aan de kook en haal de pan van het vuur. Doe de gepasteuriseerde eidooiers in een andere pan en giet het hete roommengsel op de eidooiers en verwarm het tot... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8