Raviolis de Cailles

Voorgerecht

Kwartelboutjes (direct mee beginnen) Snijd de boutjes van de karkassen en verwijder het vel en evt. vet. Verwijder het bovenste beentje uit de boutjes door deze los te wrikken en uit bovenbeen te trekken. De pees van het voetje doorsnijden... Bericht bekijken


Petit paquet de Boeuf Wellington

Hoofdgerecht

Bak Filet De filet kort aanbakken. Zet het weg in de koeling. Blus (deglaceer ) de pan af met de rode wijn en reduceer (inkoken) tot een glace (stroperige extract). (welke we nodig hebben bij de saus). Duxelles Maak de... Bericht bekijken


Parfait de carottes

Nagerecht

Maak de wortelen schoon. Maak een suikersiroop met een verhouding van 1: 1 = 50 gr suiker en 50 ml water en breng aan de kook. Schaaf op de mandoline enkele dunne banen van de wortels. 16 st. Snijd ze... Bericht bekijken