Raviolis de Cailles
Voorgerecht
Kwartelboutjes (direct mee beginnen) Snijd de boutjes van de karkassen en verwijder het vel en evt. vet. Verwijder het bovenste beentje uit de boutjes door deze los te wrikken en uit bovenbeen te trekken. De pees van het voetje doorsnijden... Bericht bekijken
Filet van kabeljauw met een infuus van peterselie
Tussengerecht
Chlorophyl Was, droog en ontdoe de peterselie van de steeltjes. Doe in de blender en pureer ze volledig glad . Neem een doek doe de gepureerde peterselie daarin en knijp dit uit boven een kom, dit peterselie groen (Chlorophyl) zuig... Bericht bekijken
Petit paquet de Boeuf Wellington
Hoofdgerecht
Bak Filet De filet kort aanbakken. Zet het weg in de koeling. Blus (deglaceer ) de pan af met de rode wijn en reduceer (inkoken) tot een glace (stroperige extract). (welke we nodig hebben bij de saus). Duxelles Maak de... Bericht bekijken
Parfait de carottes
Nagerecht
Maak de wortelen schoon. Maak een suikersiroop met een verhouding van 1: 1 = 50 gr suiker en 50 ml water en breng aan de kook. Schaaf op de mandoline enkele dunne banen van de wortels. 16 st. Snijd ze... Bericht bekijken