• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • Menu Oktober 2015

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

Menu Oktober 2015

| Marloes Voogsgeerd

| Les Dames Blanches

Download het menu van Menu Oktober 2015 als Pdf


Sardine in abdijbier met terrine van groenten, kruidengelei, couscous en biermousseline

voorgerecht

Bereiding Zet pan met water op om straks de boter te klaren en de mousseline te bereiden. De boter is voor voor- hoofd en tussengerecht.  Sardines Snipper de ui fijn. Verpak de op smaak gemaakte sardinefilets samen met de uisnippers en... Bericht bekijken


Gegratineerde coquilles met gemarineerde komkommer

tussengerecht

Bereiding Marinade Zet alle ingredienten op een laag vuur en laat een uur trekken op ongeveer 80 graden. Hiervoor de plaat bij de patisserieoven gebruiken Voor gebruik zeven en af laten koelen in een ruime schaal. Komkommers Schil de komkommers... Bericht bekijken


Duif met lasagne van aardappel en wortel , erwtenpuree en ravioli

hoofdgerecht

Bereiding Duiven Fileer de duiven. Haal het vlees van de gekonfijte eendenbout en snijd fijn. Saus Kleur voor de saus de karkassen in de oven met de gesneden ui, sjalot en wortel. Blus af met port, azijn en kalfsfond. Voeg tijm,... Bericht bekijken


Gemarineerde peer met lemoncurd, meringue en crumble

nagerecht

Bereiding Verwarm de oven op 150 graden voor Limonade Kneus de stengels citroengras. Meng alle ingredienten, breng aan de kook en laat 30 minuten trekken. Koud wegzetten. Gemarineerde peer Schil de peer en draai m.b.v. een meloenschep(1,5) bolletjes peer uit het... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8