Tartaar van Tonijn met een jus van Yuzu

voorgerecht

Bereiding Snij de tonijn in fijne blokjes (3a4mm) en doe dit in een kom. Breng op smaak met sesamzaadjes peper en een snufje zout. Voeg olijfolie toe, mengen en laat marineren in de koelkast. Rasp van 2 limoenen en sap... Bericht bekijken


Eendenborst filet met rode mosterd rösti en broccoli

hoofdgerecht

Bereiding Pareer de eendenborstfilets, evt. afsnijdsels bewaren voor de saus. Kook mosterdzaadjes ca. 45 minuten op in de gevogeltefond met 2 laurierblaadjes. Verfris de zaadjes met een mengsel van sushi-azijn, mirin, limoen en bietensap. Tijmrösti Rasp de aardappelen, laat het... Bericht bekijken


Espuma van verse kaas en ananas

nagerecht

Bereiding Breng de witte wijn met de 300 g suiker en de fijn gesnipperde pepertjes en de 3 el in dunne plakjes gesneden gember aan de kook. Haal van het vuur en laat een half uur afkoelen. Zeef en laat... Bericht bekijken