• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • April 2011

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

April 2011

| Tant de Bruit

Download het menu van April 2011 als Pdf


Rolletjes van zalm en rettich met venkelcreme en spicy-lime emulsie

voorgerecht

Bereiding Rolletjes Snijd de zalm in mooie langwerpige tranches (schuin naar de huid) om straks op te kunnen rollen. Kruid de tranches met zout en peper en suiker. Besprenkel tenslotte met whisky en zet koel weg. Laat 2 uur marineren. Schil... Bericht bekijken


Spinaziesoep met groene asperges en gepocheerd kwarteleitje

tussengerecht

Bereiding Basisbouillon Schenkel em mergpijp eerst even aanbakken. Daarna schenkel en mergpijp samen met de groentes en de kruiden aan de kook brengen met het water. 4 uur laten trekken (of hoge drukpan gebruiken) Vrijgekomen vet en eiwit geregeld afscheppen... Bericht bekijken


Lamsbout in’t hooi met tijmsaus op een bedje van raapsteeltjesstamppot en voorjaarsgroentes

hoofdgerecht

Bereiding Lamsbout Verwarm de oven voor op 220*C. Neem een grote braadslee met deksel. Bedek de bodem van de pan met hooi, een laagje van 5 cm hoog. Meng de boter, de kruiden en de uitgeperste teentjes knoflook dooreen. Voeg... Bericht bekijken


Citroenyoghurtijs op wenerdeeg en meringues en gembercitroencremeux met witbiersabayon

nagerecht

Bereiding Citroensorbet Klop de room lobbig tot stijf en voeg de yoghurt toe en de suiker en citroensap van de twee citroenen. Rasp wat gember op een fijne rasp en meng dit met de massa.(gember naar smaak.) Draai er ijs... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8