• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • April 2015

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

April 2015

| Peter Wilderink

| Groupe Deux

Download het menu van April 2015 als Pdf


Sandwich van tonijn en langoustines met chaud-froid van gepocheerde oesters.

Voorgerecht

Bereiding Spoel de visgraten onder de koude kraan. Smoor de groenten kort in de boter, voeg de graten toe en laat deze even meegaren. Blus af met de witte wijn en voeg 2 liter water toe. Gekneusde peperkorrels en de... Bericht bekijken


Tomaat met geitenkaas in tempurabeslag, met meiknol in groentebouillon

Tussengerecht

Gedroogde tomaten Ontvel de tomaten. Snijd ze in vieren en verwijder het zaad. Bestrijk een bakplaat (bakpapier) met olie, bestrooi de plaat licht met peper en zout en leg er de tomatenstukjes op. Hak de tijm zeer fijn, strooi de... Bericht bekijken


Lamsrug in filodeeg met wittebonenpuree en garnituur

Hoofdgerecht

Broodkruim Stevig wit brood, zoals boerenbrood. Snij de korsten van de sneden wit brood. Scheur of snij het eventueel in stukjes. Bak ze op een rooster circa 30 minuten in een op 150°C voorverwarmde oven tot de sneden krokant zijn.... Bericht bekijken


Nogaparfait met passiesorbet en sinaasappelsalade

Nagerecht

maak de nogagalettes in 4 sessies van 4 keer 25 gram geschaafde amandelen 50 gram kristalsuiker 40 gram glucosestroop) Leg de amandelen op een bakplaat en bak ze lichtbruin in een oven van 180°C. Kook de kristalsuiker en glucosestroop op... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8