Parmezaan kletskopjes met geitenkaasmousse
amuse
Bereiding Kletskopjes Warm de oven voor tot 160 graden. Rasp de Parmezaanse kaas. Plaats een ring van 6 cm op een siliconenmatje en doe een eetlepel geraspte kaas in de ring. Verspreid de kaas met je vinger in de ring. Bak 8... Bericht bekijken
Gebakken coquilles, chips van chorizo en madeleines
voorgerecht
Bereiding Madeleines Verwarm de oven voor tot 180 graden. Meng het polentameel, de tarwebloem, de suiker, het zout en het bakpoeder. Roer de truffel tapenade, de karnemelk, het ei en de gesmolten boter door elkaar. Doe het natte mengsel bij het droge... Bericht bekijken
Bouillon van houtduif
soep
Bereiding Kippenbouillon Doe de kip met koud water en zout in de pan, breng aan de kook en schuim regelmatig af. Snijd alle groenten grof. Voeg de groenten en de kruiden toe en laat minimaal 2 uur tegen de kook aan op... Bericht bekijken
Hertenfilets met gemengde paddenstoelen, knolselderij en stoofpeertje
hoofdgerecht
Bereiding Hertenfilets Braad de hertenfilets aan en kruid met peper en zout. Zet ze afgedekt met alu-folie in de warmhoudkast Stoofpeertjes Breng het water met de suiker aan de kook tot de suiker opgelost is. Schil de peertjes en pocheer... Bericht bekijken
Opgerolde chocoladecake met kumquats en kokossorbet
nagerecht
Bereiding Witte wijn room Was de kumquats en laat ze uitlekken. Snijd de kumquats doormidden. Breng de wijn met het 5 spices poeder, de suiker en de likeur aan de kook. Voeg de kumquats toe en laat 10 minuten koken. Giet... Bericht bekijken