• Agenda
  • Contact
  • Sitemap
  • April 2018

Société des Gourmets Euregionale
  • Home
  • Over SDGE
    • Lidmaatschap
    • Bestuur/commissies
    • Kookgroepen
    • Telefoon/mailinglijst
    • Telefoon & mail lijst (afgeschermd)
    • Duurzaamheid
    • Disclaimer
  • Nieuws
  • Het blauwe boek
    • Aanmelden
    • Opzegging
    • Apprenti
    • Statuten
    • Huishoudelijk reglement
    • Bestuursreglement alcohol
    • Kosten partnernight en huur Theehuis
  • Agenda
  • Menu’s
    • 2025
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • Apprenti-Gerechten
    • Amuse Gerechten
    • Menu-Archief
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009 en ouder
  • Recepten
  • Foto’s
    • Foto’s (Publiek)
    • Foto’s (Afgeschermd)
  • Instructies
    • Vacumeermachine
    • Steamer / Oven
  • Contact
    • Nieuwsbrief abonneren

April 2018

| Hugo Grunder

| 7even-Up

Download het menu van April 2018 als Pdf

“PROEFKOKEN VOOR DE KONING”


Rouleau van eendenborst en eendenlever met groene kool en truffeltapenade

voorgerecht

Bereiding Verwerk de eendenborsten en eendenborsten goed gekoeld. Er dienen 3 rollen gemaakt te worden. Per rol wordt een eendenborst gebruikt en 200 gr, eendenlever. Leg voor het maken van de rouleau de ingrediënten klaar en werk snel. Leg om te beginnen... Bericht bekijken


Geroosterde zeebaars met kerrie, komijn en gekonfijte paprika en doperwtencreme

tussengerecht

Bereiding Zeebaarsfilet Ontschub de zeebaarzen en fileer ze. Controleer de filets op graten etc. Snijd een eventueel dun staartstukje eraf. Maak met (scalpel-)mesje evenwijdige insnedingen in het vel. Peper en zout de vis. Verwarm de olijfolie in een steelpannetje en myoteer de kerrie; voeg... Bericht bekijken


Gebraden lamstournedos met tomatenrisotto, artisjok, asperge en eigen jus

hoofdgerecht

Bereiding Fileer de lamszadels. Haal eerst de haasjes eraf. Ontbeen voorzichtig (vanaf de andere zijde) verder. Saus Voor de saus de botten aanzetten. Voeg de fijngesneden groente en de rode wijn toe. Laat 1 uur trekken. Zeef, reduceer, breng op smaak en monteer... Bericht bekijken


Gekonfijte ananas met boerenyoghurt/kardemom-ijs

nagerecht

Bereiding Ananas Schil de ananas (denk om de pitjes) en snijd hem in vieren. Verwijder het hart en snijd de ananas in lange plakjes. Karamelliseer de suiker en blus af met het sinaasappelsap en wat Grand Marnier. Voeg de Spaanse peper, gember,... Bericht bekijken


Kookadres

Het Theehuis
Min. de SavorninLohmanlaan 15
7522 AP Enschede

Secretariaat

Rutger van Wijk
secretaris@sdge.nl

Contact

Bedrijfsinfo

KvK 40073631
secretaris@sdge.nl
Contact

Links

Sitemap
Impressum

Privacy statement

Copyright © 2025 Société des Gourmets Euregionale | sitemap | online partner: WeCre8