Recepten

Black pepper Angus ribeye met Merlot

Bereiding Met de sticky rice direct beginnen Snijd het vet van het vlees en snijd het vlees in gelijkmatige stukken van 15 gr. Bestrooi het vlees licht met zout en versgemalen zwarte peper. Meng het water met de maizena en de HP... Bericht bekijken



Belgische kazen terrine

Bereiding Meng de boter, de Wijnendale kaas en de Bleu in de keukenmachine tot een romige massa.Rasp de Oude Brugge met een grove rasp en spatel deze door de romige massa (niet in de keukenmachine). Kies een passende terrine (smal) en... Bericht bekijken



Reerug

Bereiding Haal de files van de rug en bewaar ze. Hak het karkas in stukken en bruineer in de oven van 220 gr. Smeer in met tomatenpuree. Zet deze stukken aan met boter in een pan en voeg dan wat gesneden wortel,... Bericht bekijken



Courgettesoepje met groene pesto

Bereiding Courgettes De courgettes afspoelen, de steelaanzet verwijderen en in stukjes snijden. De ui fijn snipperen. De courgettes en de ui fruiten in de olie en dan de bouillon toevoegen en ca 8 minuten koken. Voeg de pesto toe en pureer tot een... Bericht bekijken



Tartaar van zeebaars

Bereiding Controleer de filets van de zeebaars op graten en verwijder de huid. Snijd tartaar van de zeebaars en ( niet eerder dan 10 minuten voor uitserveren) gaar deze maximaal 10 minuten in citroensap en breng hoog op smaak met... Bericht bekijken



Amuse van ganzenlever met mango

Bereiding Snij de lever in 16 porties, haal deze door de bloem en bak deze in boter aan elke kant hooguit 1 minuut. Ze moeten sappig blijven. Haal het teveel aan vet uit de pan en fruit de mango heel snel... Bericht bekijken