Eendenbout met Hollandse twist

Voorgerecht

Verwarm de oven voor op 180℃ (geen vocht). Schil de pompoen, verwijder de pitten en snijd in blokjes. Gaar de pompoen in een braadslee met scheut olie in 30 minuten, de pompoen moet ruim gaar zijn. Plet de pompoen met... Bericht bekijken


Tonijn variatie

Tussengerecht

Verwijder de korsten van het witbrood, snij het brood in kleine blokjes. Verhit de 2,5 dl koolzaadolie in een braadpan en bak de  blokjes goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Roer de room en de mosterd door elkaar en kruid met... Bericht bekijken


Velouté van kastanje met slakken

Tussengerecht

Veloute Pel en snipper de sjalotten, schil de aardperen en snijd in blokjes, snijd de knoflook in grove stukjes. Smelt 40 gr boter en bak 750 gr kastanjes, de aardpeer, de knoflook en de ui goudbruin. Blus met de cognac,... Bericht bekijken


Frambozen Spoom

Tussengerecht

Breng water met 300 gr suiker aan de kook. Suiker geheel oplossen en laat afkoelen. Voeg vruchtenpuree en citroensap toe en roer met een garde tot gladde massa. Deze massa door een zeef passeren en in kleine ijsmachine tot ijs... Bericht bekijken