Recepten

Parfait de carottes

Maak de wortelen schoon. Maak een suikersiroop met een verhouding van 1: 1 = 50 gr suiker en 50 ml water en breng aan de kook. Schaaf op de mandoline enkele dunne banen van de wortels. 16 st. Snijd ze... Bericht bekijken



Petit paquet de Boeuf Wellington

Bak Filet De filet kort aanbakken. Zet het weg in de koeling. Blus (deglaceer ) de pan af met de rode wijn en reduceer (inkoken) tot een glace (stroperige extract). (welke we nodig hebben bij de saus). Duxelles Maak de... Bericht bekijken



Raviolis de Cailles

Kwartelboutjes (direct mee beginnen) Snijd de boutjes van de karkassen en verwijder het vel en evt. vet. Verwijder het bovenste beentje uit de boutjes door deze los te wrikken en uit bovenbeen te trekken. De pees van het voetje doorsnijden... Bericht bekijken



Amuse – Champignon geitenkaas

Maak de champignons schoon . Verhit wat olijfolie met de fijn geperste knoflook en bak hierin de champignons wat aan Snij de rucola fijn en verdeel dit over de amuselepels Verwarm de oven op 180 grC Meng de geitenkaas met... Bericht bekijken